Begreppsinformation
Föredragen term
ruoanvalmistusvälineet
Typ
-
MAO-käsite
-
TAO-käsite
Överordnat begrepp
Underordnade begrepp
- halstarit
- juustokehät
- juustolaudat
- juustomuotit
- kaaliraudat
- kaapimet (ruoanvalmistus)
- kauhat
- keittotelineet
- kolmijalat
- kraakut
- leikkuulaudat
- leikkuuveitset
- leivontavälineet
- lihamyllyt
- lihankuivatustelineet
- läviköt
- makkarasarvet
- makkaratikut
- munakellot
- omenaporat
- padanjalat
- paistinlastat
- pelkat
- perunamyllyt
- petunvuolimet
- pursottimet
- pähkinänsärkijät
- raastimet
- seulat (ruoanvalmistusvälineet)
- siivilät
- sirottimet
- sokerileikkurit
- suomustimet
- suppilot
- uhvatat
- vispilät
- vohveliraudat (välineet)
- vuotkimet
Hänvisningstermer
- keittiötyövälineet
URI
http://www.yso.fi/onto/mao/p367
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}