Hyppää sisältöön

Hae sanastosta

Sisällön kieli

Käsitteen tiedot

pieno produktas > sūris > mėlynasis sūris

Käytettävä termi

1107

Versio: n/a

Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Luontipäivä: 1995-10-02

mėlynasis sūris  

Yläkäsite

Ohjaustermit

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    daniškas melsvasis sūris
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    melsvasis bresas
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    rokforas
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    stiltonas

Versio

  • n/a

Notaatio

  • 1107

Muunkieliset termit

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    djathë blu

    albania

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    djathë blu Bres
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    djathë blu danez
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Rokfor
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Stilton
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    синьо сирене

    bulgaria

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    blue-veined cheese

    englanti

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    blue cheese
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Bresse blue
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Danish blue
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Stilton
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    queso de pasta azul

    espanja

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    bleu d'Auvergne
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    bleu de Bresse
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    schimmelkaas

    hollanti

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    blauwschimmelkaas
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Bleu d'Auvergne
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Bleu de Bresse
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    kruidkaas
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Roquefort
  • Tietoja

    Versio: 4.13

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 2021-03-12

    cáis ghormfhéitheach

    iiri

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    formaggio a pasta erborinata

    italia

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    formaggio a pasta muffita
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    formaggio fermentato
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    gorgonzola
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    τυρί με στίγματα στη μάζα

    kreikka

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    bleu d'Auvergne
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    bleu de Bresse
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    sir s plijesni

    kroatia

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    gorgonzola
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    zilais siers

    latvia

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Dānijas zilais siers
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Rokforas siers
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Stiltonas siers
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    сино сирење

    makedonia

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    горгонзола
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    данско сирење
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    рокфорт
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    стилтон
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    ġobon tat-tursina

    malta

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    queijo curado com fungos

    portugali

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    bleu d'Auvergne
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    bleu de Bresse
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    queijo de pasta azul
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    ser pleśniowy

    puola

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    fromage à pâte persillée

    ranska

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    bleu d'Auvergne
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    bleu de Bresse
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    fromage à pâte bleue
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    brânză cu mucegai

    romania

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    brânză Roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    brânză Stilton
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    blå- eller grönmögelost

    ruotsi

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    bleu d'Auvergne
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    bleu de Bresse
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    blåmögelost
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    görnmögelost
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    stilton
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Käse mit Schimmelbildung im Teig

    saksa

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Bleu d'Auvergne
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Bleu de Bresse
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Edelpilzkäse
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    плесниви сир

    serbia

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    syr typu rokfort

    slovakki

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Bresse blue
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Danish blue
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    plesňový syr
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Stilton
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    sir s plesnijo

    sloveeni

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    sinihomejuusto

    suomi

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Bresse blue -juusto
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Danish blue -juusto
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Roquefort-juusto
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Stilton-juusto
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    blåskimmelost

    tanska

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Danablu
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    grønskimmelost
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Mycella
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    ost med skimmeldannelse i ostemassen
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    sýr roquefortského typu

    tšekki

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Bresse blue
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Danish blue
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Niva
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    plísňový sýr
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Roquefort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Stilton
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    kéksajt

    unkari

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    dán kéksajt
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    rokfort
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    stilton
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    sinihallitusjuust

    viro

  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Rokfoor
  • Tietoja

    Versio: n/a

    Tyyppi: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/ALTERNATIVELABEL

    Luontipäivä: 1995-10-02

    Stiltoni juust

URI

http://eurovoc.europa.eu/1107

Lataa tämä käsite:

RDF/XML TURTLE JSON-LD Luotu 2.10.1995